Dak vervangen 

Bent u van plan het huidige dak van uw woning, stal of schuur te vervangen? Dan bent u bij aannemingsbedrijf Wilms B.V. op het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het vervangen van daken van woningen, schuren en loodsen.

Soorten dak vervangen

Dakbedekking is er is verschillende soorten en maten. Wij vervangen alle soorten daken, bijvoorbeeld daken met dakpannen, golfplaten, bitomen, PVC, EPDM, groendak, riet, aluminium, koper of zink. Ook kunt u bij ons terecht voor het vervangen van asbesthoudende golfplaten.

Bij huizen, schuren en andere gebouwen waar jarenlang geen onderhoud is verricht kunnen onderdelen van het huis of schuur toe zijn aan renovatie of vervanging. Wij  geven u graag advies op maat voor uw klus. De volgende onderdelen van het huis kunnen toe zijn aan renovatie of vervanging:

Dak schuur vervangen

Daken van (grote) schuren en loodsen vervangen wij snel en efficiënt. Wij werken met verschillende teams. Wij kunnen daken van schuren tot 300m² vervangen in één dag. Zo garanderen wij u van een waterdichte dakbedekking binnen 24 uur. Zo bent u verzekerd van een droog onderkomen, dezelfde dag nog! 

Ook daken van schuren, stallen, loodsen en andere gebouwen tot 1000m² kunnen we binnen 48 uur vervangen en/of vernieuwen.

Bekijk het vervangen van een golfplaten dak door aannemingsbedrijf Wilms B.V.

Dak garage vervangen

Ook voor het vervangen van garage daken bent u bij Wilms B.V. op het juiste adres. Vul vrijblijvend online het offerteformulier in en ontvang een offerte op maat. In sommige gevallen vragen wij u een luchtfoto te sturen van uw dak om een gerichte prijsindicatie te maken.

Kosten compleet dak vervangen

De kosten voor het vervangen van uw dak is afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk de omvang van het dak. Moeten we het vrijgekomen afval afvoeren? Is er asbest verwerkt in uw dak die gesaneerd moet worden? Om een offerte om maat te ontvangen, kunt u eenvoudig het offerteformulier invullen of contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Vraag offerte op maat aan voor het vervangen van uw dak

Contact of vraag om advies

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken zodat wij u advies kunnen geven bij uw project of klus? Aannemingsbedrijf Wilms B.V. staat u graag te woord. U kunt ons bereiken via e-mail en telefoon. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons op kantoor. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u onder het genot van een bakje koffie.

Onze medewerkers hebben veel ervaring in de nieuwbouw van gebouwen en zijn gecertificeerd in het saneren van asbesthoudende golfplaten en dakbeschot. In onze werkwijze vertellen wij u meer over hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.