Dak isoleren

Daken isoleren kan op verschillende manieren. Dit kunt u zelf doen van binnenuit door isolatiemateriaal aan de binnenkant, bijvoorbeeld tussen de spantenstructuur te bevestigen. Zo blijft uw dakbedekking onaangeraakt. Aannemingsbedrijf Wilms B.V. is de juiste partner als het gaat om grote projecten en daken isoleren van binnenuit, maar vooral isolatie van buitenaf.

fotos met soorten dakisolatie

Dak laten isoleren

Bij aannemingsbedrijf Wilms B.V. bent u op het juiste adres voor het isoleren van het dak van uw woning, schuur, loods of ander gebouw. Wij werken met verschillende teams en kunnen in korte tijd  uw dak isoleren. Tijdens onze werkzaamheden denken wij met u mee en zijn ook de juiste partner als het gaat om vervangen van dakbeschot, renoveren en vervangen van complete daken, maar ook nieuwbouw van woningen en gebouwcomplexen.

Dak isoleren met sandwich panelen

Om een bestaand dak te renoveren of te vervangen, kunt u ook gebruik maken van sandwich panelen. Sandwich panelen hebben een hoge isolatiewaarde en hebben een brandwerende werking. De dikte van de panelen variëren van 20 tot 160mm en bestaan uit een twee stalen platen met isolerend schuim daartussen. Het schuim zorgt dat er geen koudebruggen ontstaan. Ideaal geschikt voor dakbedekking van stallen, schuren, manages, loodsen etc. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U zorgt voor een waterdichte dakbedekking en tegelijkertijd voor een isolerende werking. Lees meer over golfplaten leggen of isoleren met sandwich panelen.

Vraag een offerte aan voor isoleren van uw dak

Isolatiewaarde en subsidies

Om in 2019/2020 in aanmerking te komen voor een subsidieregeling voor het verduurzamen van het dak van uw woning, moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden. Dakisolatie heeft een Rd- en Rc-waarde. De Rd-waarde geeft het vermogen aan van het isolatiemateriaal om warmte en kou te weren. De Rc-waarde geeft informatie over de complete constructie. Voor de subsidieregeling moet de Rd-waarde van de dakisolatie minstens 3,5 m²K/W bedragen. De subsidie kan aangevraagd worden door particulieren, Vereniging Eigen Huis, woningcorporaties en woonverenigingen. Voor advies over isolatiemateriaal en wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Werkzaamheden Wilms B.V.

Opsomming van de werkzaamheden die Aannemingsbedrijf Wilms B.V. voor u kan uitvoeren:

Lees meer over recent afgeronde projecten in nieuwbouw, renovatie en beplating

Neem contact of maar een afspraak met ons!