Dakrenovatie van woningen en stallen

Heeft de dakbedekking van uw woning, schuur, stal of ander gebouw z’n beste tijd gehad? Of heeft uw dakbedekking (ernstige) schade? Dan is het slim om een dakrenovatie te overwegen. Wacht hier niet te lang mee. Ouderdom en aantasting door weersinvloeden aan uw dakconstructie kunnen ongewenste kosten met zich meebrengen. 

Soorten dakrenovatie

Bij ons bent u op het juiste adres voor het renoveren van uw (asbest) dak of vervangen van uw dakbedekking. U heeft verschillende mogelijkheden: nieuwe dakbedekking aanbrengen, overzetdak plaatsen of de complete constructie van uw woning of gebouw vernieuwen. Welke methode het meest geschikt is voor uw situatie, hangt af van het type dak, de staat ervan en de dakconstructie. Ook uw budget speelt natuurlijk een rol. Wij bespreken graag met u wat een juiste en passende oplossing is.

 

Dak renoveren en isoleren

Na het verwijderen van uw huidige dakbedekking kunnen wij uw dak voorzien van isolatie. Bij het renoveren van een dak is het slim om na te denken over dakisolatie. Door dakisolatie toe te passen maakt u uw woning of ander gebouw duurzaam. Na verloop van tijd verdient u deze investering terug in de vorm van een lagere energierekening. Daarnaast is het mogelijk om subsidie te ontvangen als u voldoen aan de geldende voorwaarden. Daken die zijn voorzien van (asbest)golfplaten, kunnen wij voor u vervangen voor geïsoleerde sandwich panelen.

Lees over een recent project voor renovatie van een stal met golfplaten

Dakrenovatie kosten

De kosten van een dakrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals hierboven vermeld. Voor een prijsindicatie op maat kunt u het onderstaande vrijblijvend offerteformulier invullen. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons met een indicatie van de kosten.

Vraag offerte aan voor dakrenovatie

Contact / vraag om advies

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken zodat wij u advies kunnen geven bij uw project of klus? Wilms B.V. staat u graag te woord. U kunt ons bereiken via e-mail en telefoon. Natuurlijk bent u ook welkom voor een bakje koffie bij ons op locatie.

Onze medewerkers hebben veel ervaring in de nieuwbouw van gebouwen en zijn gecertificeerd in het saneren van asbesthoudende golfplaten en dakbeschot. In onze werkwijze vertellen wij u meer over hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.

Andere soorten renovatie

Naast het renoveren van daken op woningen en gebouwen, kunt u bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden: