Bouw 

Wilms B.V. is een breed aannemingsbedrijf dat werkzaam is in zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoud van bestaande gebouwen en woningen. We werken voor architecten, adviesbureaus, bedrijven en projectontwikkelaars, maar verrichten ook particuliere werkzaamheden. 

Bekijk recent gebouwde loods / kapschuur

Aannemingsbedrijf Wilms B.V.

Bent u van plan een nieuwe schuur te gaan bouwen? Of wilt u uw huidige stal laten slopen en opnieuw laten bouwen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen bestaande gebouw slopen, afvoeren en een nieuw complex bouwen. Wilms B.V. heeft kennis en ervaring in de bouw van stallen, loodsen en manages.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende projecten:

Schuren en loodsen

Wilms B.V. werkt ook veel voor boeren en agrariërs. Wilms B.V. is het juiste aannemingsbedrijf voor de complete vervanging of renovatie van uw project. Wij ontzorgen u van alle werkzaamheden die bij het bouwen of renoveren komt kijken. Lees meer over de bouw van een nieuw bedrijfspand

Dak en wand beplating

Ook voor beplating van daken en wanden bent u bij aannemingsbedrijf Wilms B.V. op het juiste adres. Wij kunnen uw dak voorzien van nieuwe beplating of sandwich panelen. Lees meer over beplating van wanden en daken.

Sloopwerk

Naast de bouw van nieuwe woningen en panden, bent u bij ons ook op het juiste adres voor sloopwerken en grote verbouwingen. Voor het slopen van 1 badkamer verwijzen wij u graag door naar één van onze collega’s, maar heeft u een hele serie badkamers die gesloopt of gerenoveerd moet worden? Dan helpen bij u graag bij het slopen en het renoveren van uw complex.

Bekijk de sloop en nieuwbouw van een kapschuur en lees meer

Vraag om een offerte op maat voor uw klus of project

Contact of vraag om advies

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken zodat wij u advies kunnen geven bij uw project of klus? Aannemingsbedrijf Wilms B.V. staat u graag te woord. U kunt ons bereiken via e-mail en telefoon. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons op kantoor. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u onder het genot van een bakje koffie.

Onze medewerkers hebben veel ervaring in de nieuwbouw van gebouwen en zijn gecertificeerd in het saneren van asbesthoudende golfplaten en dakbeschot. In onze werkwijze vertellen wij u meer over hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.