Panelen leggen na asbest saneren

Had u een dak voorzien van asbesthoudende golfplaten en heeft u deze laten saneren? En bent u op zoek naar een bouwbedrijf die snel en effectief uw dak kan bedekken met platen? Dan bent u bij aannemingsbedrijf Wilms B.V. op het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het leggen van dakplaten en panelen. Wij werken snel en effectief met verschillende teams en maken uw dak binnen 24 uur weer waterdicht. 

Golfplaten leggen na asbest saneren

Wilt u uw dak voorzien van golfplaten? Wilms B.V. heeft keuze uit verschillende soorten golfplaten. Naast het leggen van nieuwe golfplaten, bent u bij ons ook op het juiste adres voor het renoveren of compleet vervangen van bestaande daken. Lees meer over het vervangen van golfplaten.

Waarom asbesthoudende golfplaten verwijderen? 

Dat asbest op termijn verwijdert moet worden weet iedereen. In eerste instantie was 2024 de grens en moest de nog aanwezige 60 miljoen vierkante meter asbest in Nederland verwijdert zijn. Doordat deze grens niet haalbaar is, zijn er andere regels opgesteld met betrekking tot het verwijderen van asbest. Lees meer over het belang van het verwijderen van asbest.

Kosten panelen leggen na asbest saneren

Voor een offerte op maat kunt u eenvoudig en vrijblijvend het offerteformulier invullen. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte met prijsindicatie van ons.

Vraag offerte aan voor panelen leggen na asbest saneren

Werkwijze asbest panelen verwijderen

Wilms B.V. is een aannemingsbedrijf gevestigd in Staphorst. Wij werken met verschillende teams en zijn daardoor snel en effectief inzetbaar. Wij ontzorgen de klant van alle werkzaamheden die er bij de nieuwbouw, renovatie of vervangen van uw project komt kijken. Voor het vervangen van een asbesthoudend dak, zorgen we voor de sloopmelding bij uw gemeente, geldende verzekeringen en aanvragen die hierbij komen kijken. Tijdens dit proces houden wij u op de hoogte. Wij helpen u graag vanaf het begin van uw project, tot de voltooing ervan.

Bij de sloop van een woning of pand, doen wij een melding bij uw gemeente. Hiervoor maken bij een asbest inventarisatierapport op, uitgevoerd door een externe onafhankelijke partij. Na de goedkeuring van de sloopmelding komen we bij u langs om het saneringsplan met u te bespreken. We controleren uw dak en adviseren u indien nodig.

Contact of vraag om advies

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken zodat wij u advies kunnen geven bij uw project of klus? Wilms B.V. staat u graag te woord. U kunt ons bereiken via e-mail en telefoon. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons op kantoor. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u onder het genot van een bakje koffie.

Onze medewerkers hebben veel ervaring in de nieuwbouw van gebouwen en zijn gecertificeerd in het saneren van asbesthoudende golfplaten en dakbeschot. In onze werkwijze vertellen wij u meer over hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.