Golfplaten vervangen

Daken van stallen en grote schuren zijn vaak voorzien van golfplaten. Met golfplaten zorgt u snel en efficiënt voor een waterdichte afdichting. Golfplaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal, bijvoorbeeld bitumen, vezelcement, staal, PVC of Polycarbonaat. 

Golfplaten zijn voorzien van een golfprofiel waardoor de platen erg sterk zijn. De platen worden vaak gebruikt bij het renoveren van daken van stallen, manages en loodsen. Ook zie je golfplaten terug in schuren en afdaken.

 

Golfplaten dak vervangen

Bij ons bent u op het juiste adres voor het vervangen van golfplaten daken. We werken snel en effectief en kunnen daken tot 300m² in één dag vervangen. Zo is uw dak binnen 24 uur weer waterdicht. Ook grote daken van stallen, schuren en manages tot 1000m² kunnen wij binnen 48 uur voorzien van nieuwe dakbedekking.

Asbest golfplaten vervangen

Op schuren, stallen, manages en loodsen die voor 1993 zijn gebouwd, kunnen asbest golfplaten gebruikt zijn voor een waterdichte dakbedekking. Aannemingsbedrijf Wilms B.V. saneert uw asbest golfplaten en zorgt voor de sloopmelding, vergunningen en nadere bijkomende zaken. Zo ontzorgen wij u van alle werkzaamheden die komen kijken bij het saneren van een dak met asbest golfplaten. Lees meer over het belang van asbest verwijderen en procedures.

Lees meer over een recent project asbesthoudende golfplaten vervangen

Nieuwe golfplaten leggen

Nadat al uw dakbedekking is verwijdert, kunnen wij uw dak voorzien van een nieuw dak. U heeft keuze uit verschillende materialen golfplaten. Ook is het mogelijk om uw dak te voorzien van sandwich panelen. Afhankelijk van uw keuze kunnen wij een offerte op maar voor u maken. Het kan voorkomen dat de bestaande ondersteuning van uw dak niet stevig  genoeg is of toe is aan renovatie. In dat geval laten we dat aan u weten. Naast het vervangen van daken hebben we ook veel kennis en ervaring in de bouw van nieuwe schuren, loodsen, stallen en manages.

Lees meer over een recent project van golfplaten vervangen

Kosten golfplaten dag vervangen

Aannemingsbedrijf Wilms B.V. ontzorgt u van alle werkzaamheden en gaat snel en efficiënt te werk. Om een prijsindicatie voor u op maat te maken, kunt u het offerteformulier vrijblijvend invullen. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons met een totale kostprijs.

Vraag een offerte aan voor vervangen van (asbest) golfplaten

Wij kunnen uw project van A tot Z ontzorgen

  • Het maken van een inventarisatierapport
  • Aanvraag indienen voor sloopmelding
  • Afvoeren van het asbesthoudende materiaal

Asbest dakbeschot saneren - Bouwbedrijf Wilms B.V.

Panelen en beplating

Wilms B.V. kan uw woning of gebouw voorzien van verschillende soorten bedekking. Denk hierbij aan golfplaten of andere ongeïsoleerde beplating, sandwich panelen en bitumen beplating.

Sandwich panelen

Sandwich panelen hebben een hoge isolatiewaarde en hebben een brandwerende werking. De panelen variëren van 20 tot 160mm en bestaan uit een twee stalen plan met isolerend schuim daartussen. Het schuim zorgt dat er geen koudebruggen ontstaan. Ideaal geschikt voor dakbedekking van stallen, schuren, manages, loodsen etc. Lees meer over panelen leggen na asbest saneren.

Contact of vraag om advies

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken zodat wij u advies kunnen geven bij uw project of klus? Aannemingsbedrijf Wilms B.V. staat u graag te woord. U kunt ons bereiken via e-mail en telefoon. Natuurlijk bent u ook welkom voor een bakje koffie bij ons op locatie.

Onze medewerkers hebben veel ervaring in de nieuwbouw van gebouwen en zijn gecertificeerd in het saneren van asbesthoudende golfplaten en dakbeschot. In onze werkwijze vertellen wij u meer over hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.