Beplating

Beplating wordt veel toegepast bij de bouw en renovatie van schuren, stallen, loodsen en manages. Ook wordt tegenwoordig steeds vaker beplating gebruikt bij de bouw en renovatie van woningen. Bij Wilms B.V. bent u op het juiste adres voor alle soorten beplating. Naast dakbedekking wordt beplating ook veel toegepast op gevels en wanden van zowel woningen als schuren, stallen, manages en andere gebouwen.

Soorten beplating 

Er zijn veel verschillende soorten beplating op de markt. Beplating met dakpannenprofielplaten, damwandprofielplaten, geïsoleerde dakpanprofielplaten en sandwich panelen. 

Voordelen van beplating

Daken van woningen en (bedrijfs)panden worden steeds vaker voorzien van beplating in plaats van bijvoorbeeld dakpannen. Dakplaten zijn is verhouding met dakpannen veel goedkoper en handiger/gemakkelijker in de omgang. Door het dakpannenprofiel zijn de dakplaten haast niet van echte dakpannen te onderscheiden.

Kosten dakbedekking met dakplaten

Aannemingsbedrijf Wilms B.V. heeft veel ervaring met het leggen van dakplaten en vervangen of renovatie van complete daken. Om een indicatie van de kosten voor uw project te ontvangen, kunt u vrijblijvend en eenvoudig het offerteformulier invullen. Wij werken snel en efficiënt en leggen uw dak binnen één dag weer dicht. We kunnen per dag meer dan 1000m²* dakplaten leggen of geheel vervangen. s’ Avonds is uw dak weer dicht, daar kunt u gegarandeerd vanuit gaan!

Vraag online een offerte aan voor beplating

Onderhoud beplating

Dakplaten zijn voorzien van een profiel met een gladde afwerking. Mos en algen ontstaan op den duur vaak bij dakpannen, iets van bij dakplaten veel minder voor komt. Hierdoor zijn dakplaten eenvoudig schoon te houden door de vuilafstotende coating. Daarnaast zijn daken voorzien van beplating bestand tegen allerlei weersinvloeden, zoals sterke vorst, harde windstoten en hagelbuien. Na het plaatsen van dakbeplating heeft u er weinig omkijken meer naar.

Vraag om advies

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken zodat wij u advies kunnen geven bij uw project of klus? Aannemingsbedrijf Wilms B.V. staat u graag te woord. U kunt ons bereiken via e-mail en telefoon. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons op locatie. We bespreken uw project graag onder het genot van een bakje koffie.

Onze medewerkers hebben veel ervaring in de nieuwbouw van woningen en gebouwen en zijn gecertificeerd in het saneren van asbesthoudende golfplaten en dakbeschot. In onze werkwijze vertellen wij u meer over hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.